În municipiul Tulcea, operatorul economic ce va asigura serviciul de deszăpezire este SC Servicii Publice SA.

„Suntem pregătiţi încă de duminică cu utilaje şi tot ce avem nevoie pentru a interveni în caz de zăpadă. Stocul de materiale s-a actualizat cu sare, inhibitori şi alte materiale antiderapante. SC Servicii Publice SA este pregătită să acţioneze în cazul în care va fi nevoie, având în stoc o cantitate de 96 tone de sare din care 46 tone cu inhibitori precum şi o cantitate de 85 tone clorura de calciu lichidă. De asemenea, suntem pregătiţi să acţionăm cu un număr de cinci autospeciale cu lamă şi sărăriţă, o autospecială cu lamă de mici dimensiuni pentru spaţii înguste, un tractor cu lamă, patru autobasculante pentru transport zăpadă”, ne-a declarat viceprimarul municipiului, Dragoş Simion.

În cazul în care va fi necesar, autorităţile sunt pregătite să suplimenteze acţiunea cu două autospeciale cu lamă şi sărăriţă precum şi cu patru buldoexcavatoare.

„Suntem pregătiţi şi cu echipă mobilă de intervenţie pentru îndepărtarea şi transportul copacilor sau crengilor care pot fi afectaţi de cantitatea de zăpadă “, a precizat Dragoş Simion.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.