Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea a acordat, vineri, peste 170 de premii copiilor din judeţ care au participat la concursul „Hai, tulceni, la Hora Mare!”, organizat pentru a marca Mica Unire.

Marele premiu al concursului a fost câştigat de Matei Gheorghiu, în vârstă de 7 ani, elev la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” Tulcea, iar premiul I a fost obţinut de Adriana Maria Feodot, în vârstă de 12 ani, elevă la Şcoala Gimnazială Jurilovca.

„La nivelul judeţului Tulcea, Mica Unire a fost marcată în fiecare an, fiind organizate diferite manifestări culturale şi artistice, care au avut loc pe raza municipiului Tulcea. În contextul actual, al dezvoltării comunicării din spaţiul virtual, consider că este deosebit de util un astfel de demers online, practic o Horă a Unirii în gândurile noastre care să ne aducă mai aproape, mai uniţi, pentru a putea depăşi împreună momentele mai dificile prin care trecem de aproape un an”, a declarat în timpul festivităţii de premiere consilierul preşedintelui CJ, Lucian Simion.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.