Valentina Călin, lanţul de farmacii Minifarm: „Cea mai mare provocare a fost să facem faţă aprovizionării cu medicamente”

Începutul pandemiei de coronavirus a reprezentat un moment dificil şi pentru farmacii. Pentru lanţul de farmacii Minifarm din Tulcea, una dintre cele mai importante reţele regionale, cea mai mare provocare a fost aprovizionarea cu medicamente şi materiale de protecţie.

„Cea mai mare provocare a fost să facem faţă aprovizionării cu medicamente în acea perioadă, dar mai ales cu măşti de protecţie, mănuşi chirurgicale, echipamente şi  dezinfectanţi, atât pentru personalul nostru cât şi pentru pacienţii şi clienţii noştri. Un moment dificil a fost în lunile aprilie şi mai când au fost limitate ieşirile din casă şi pacienţii noştri nu aveau acces la medic, la medicamente şi evident ca din punct de vedere financiar a fost greu şi pentru noi ca şi companie. Cu toate acestea, am rezistat, am continuat să livrăm aceleaşi servicii farmaceutice de calitate şi să ne aprovizionăm cu medicamente”, ne-a declarat Valentina Călin, acţionara farmaciilor Minifarm.

Minifarm este o companie înfiinţată în anul 1996, cu sediul în Babadag, anul acesta sărbătorind 25 ani de activitate, timp în care a ajuns cel mai mare lanţ de farmacii din zona de est a ţării cu un număr de 80 de unităţi, dintre care 20 în judeţul Tulcea.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.