Primăria  Tulcea caută medici, asistenţi medicali şi registratori medicali, pentru a completa echipele implicate în etapa a doua de vaccinare împotriva noului coronavirus la centrul din municipiu. Aceştia vor fi plătiţi în baza unui contract de prestări servicii.

„Pentru asigurarea permanenţei de 12 ore pe zi este nevoie de 1-2 medici şi 1-2 asistenţi pe flux. Remuneraţiile sunt de 90 lei/oră/medic, 45 lei/oră/asistent şi 20 lei/oră/ registrator”, se arată în anunţul primăriei.

Până ieri, la orele prânzului, au răspuns apelului administraţiei locale un număr de 9 medici, 15 asistenţi şi 7 registratori.

Şi Monica Ifrim Catrinescu, preşedintele Grupului Medicilor de Familie din Tulcea face apel la medici pentru a sprijini procesul de vaccinare.

„Am făcut şi eu apel la colegii mei să sprijine procesul de vaccinare având în vedere faptul că ne sprijinim în primul rând pacienţii noştri, rudele şi pe cei apropiaţi. Acum este nevoie de mai mulţi  medici şi asistente pentru că începe şcoala şi vor fi implicaţi la dispensare”, ne-a declarat Monica Ifrim Catrinescu.

Cererile se depun la adresa  resurseumane@primariatulcea.ro sau la contact 0240-511440, int. 208 între orele 08:00-16:00 sau la 0240-514973 după ora 16:00.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.