Mădălina Manole, sportiva legitimată la secţia de atletism din Turcoaia a Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea, va re-prezenta România la Campionatul Balcanic, care se desfăşoară la Sofia, în Bulgaria, sâmbăta aceasta.

Sportiva a mai participat şi acum  doi ani la Campionatul Balcanic, care s-a desfăşurat la Istanbul.

Sportiva îşi doreşte ca sâmbăta aceasta, la competiţia din Bulgaria, să îşi depăşească recordul personal actual şi să-şi facă baremul pentru competiţiile viitoare.

„Nu mă aşteptam să fiu aleasă pentru a participa la Balcaniadă, în dimineaţa aceasta am aflat şi eu. Este un sentiment de nedescris, am emoţii. Nu credeam că o să fiu aleasă, deoarece sunt persoane mult mai evoluate în acest sport şi au aruncări mai bune. În această perioadă este mai greu să mă antrenez, având în vedere că a început liceul, fac şi naveta şi am foarte puţin timp liber. Într-un fel îmi este greu, dar este şi plăcut, când faci ce-ţi place nu mai contează timpul. La Balcaniadă sper să-mi depăşesc noul record personal  şi să-mi fac baremul  pentru celelalte competiţii internaţionale. Având în vederea experienţa anilor trecuţi, emoţiile nu mai sunt atât de mari, ştiu că o să pot face faţă”, ne-a spus sportiva din Turcoaia, Mădălina Manole.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.