Campionatul Naţional de Baschet Under 18, ediţia 2020-2021 începe weekend-ul acesta cu meciurile primului turneu. La Campionat participă 44 de echipe grupate în 12 serii. Clubul Şcolar Sportiv (CSS) Tulcea face parte din seria G, împreună cu CSM 2007-LPS Focşani, CSM Galaţi şi CSM Râmnicu Sărat.

Cele patru formaţii vor juca la Focşani, deoarece CSM 2007-LPS a câştigat licitaţia pentru organizarea turneului.

Antrenorul baschetbaliştilor tulceni, Alexandru Grecu, nu se aşteaptă la o victorie, deoarece antrenamentele au fost sistate o bună perioadă de timp, fiind reluate de abia luna trecută.

„Participăm să vedem ce se întâmplă, este un campionat mai atipic. Spun acest lucru pentru că sunt mai puţine echipe şi chiar nu ştim la ce să ne aşteptăm. Nu avem nicio lună de când ne antrenăm, pe 8 februarie am început. De aproape un an nu am mai participat la competiţii. Ne-am înscris acum ca să avem nişte meciuri, pentru a nu spune copiii că se antrenează degeaba, dar chiar nu ştim la ce să ne aşteptăm ca rezultate. Participăm cu sportivii născuţi în 2004-2005. Noi suntem mai mici ca vârstă, suntem în primul an de Juniori 1. Campionatul este pentru copii născuţi în 2003-2004. Conform regulamentului specific al Federaţiei pot juca şi copii mai mari, născuţi în 2002″, ne-a declarat antrenorul baschetbaliştilor tulceni de la CSS Tulcea, Alexandru Grecu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.