„După 20 de ani, am reuşi să mă bat cu fosta mea atletă, care îmi este şi fiică”

O familie de excepţie, tată şi fiică, antrenează cele două grupe ale Secţiei de atletism a Clubului Sportiv Şcolar (CSS) din Turcoaia.

Este vorba despre apreciaţii profesori Gheorghe Ciulei şi Savinela Ciulei, care, week-end-ul trecut, la Campionatul Naţional de Atletism Copii 1 – Sală, au fost „adversari”, ambii reuşind să-şi urce pe podium sportivii.

Astfel, titlul de Vicecampion Naţional a fost obţinut de Vlad Dima, antrenat de Savinela Ciulei, la proba de aruncare a greutăţi cu performanţa de 11 metri. De asemenea, sportivul a participat şi la proba de 60 m plat, unde a reuşit să se claseze pe locul şase.

Medalia de bronz a fost obţinută de Narcis Roşu, sportiv al profesorului Gheorghe Ciulei, tot la proba de aruncare a greutăţii, cu o performanţă de 10,82 m.

În cadrul competiţie, a participat şi atleta Delia Crăciun, care a reuşit să se claseze pe locul opt la aruncarea greutăţii, fiind antrenată de profesoara Savinela  Ciulei.

 „Acest concurs a fost unul foarte deosebit pentru mine, de-oarece după 20 de ani în care am obţinut nenumărate rezultate, dar pe alocuri şi insuccese, am reuşi să mă bat cu fosta mea atletă, care îmi este şi fiică. Aşa a fost conjunctura, având două grupe la Turcoaia, una antrenată de mine şi alta de fiica mea. Din fericire am reuşit să fim cu ambii sportivi pe podium. La ultima aruncare chiar m-a bătut, adică copilul meu a fost pe III, iar al ei pe II. Ambii sunt nişte copii excepţionali. Sunt o nouă generaţie de copii, ca-re cred că vor avea rezultate foarte bune în viitor, fiind nişte tineri foarte serioşi şi bine crescuţi”, ne-a declarat antrenorul secţiei de atletism din Turcoaia, Gheorghe Ciulei.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA