Dansatorii de la Let’s Go Dance Tulcea au participat la prima competiţie în format fizic de anul acesta. În cadrul concursul All Styles Dance Competition cele trei trupe de dans ale clubului tulcean au reuşit să cucerească podiumul weekendul trecut, la Ploieşti.

Este vorba despre trupa Let’s Go şi trupa Black&White care au reuşit să obţină medaliile de aur, în timp ce trupa  Let’s Go Junior s-a clasat pe locul al doilea, la categoria Streetdance Pro. În cadrul competiţiei au participat 40 de dansatori tulceni cu vârstele cuprinse între 6 şi 15 ani.

„Este prima competiţie la care am participat fizic anul acesta. Competiţia a fost una hibrid, dar toţi părinţii au vrut copilaşii lor pe scenă după atâta timp cât au stat online. Au fost foarte puţini spectatori, regulile au fost stricte, cu toate acestea ne bucurăm că am dansat pe scenă. După toată această perioadă în care nu ne-am mai urcat pe scenă, a fost o bucurie de neimaginat. Am o fetiţă care se mută la Bucureşti, în vara aceasta, şi mi-a spus că este extrem de fericită că a putut dansa pe scenă înainte de a pleca din oraşul nostru. S-au ambiţionat văzându-şi concurenţa şi au reuşit să cucerească podiumul la acest concurs. Cei mici au fost mai emoţionaţi, pentru că ei chiar nu au mai evoluat pe scenă deloc. Noi muncim foarte mult cu ei. Un antrenament durează o oră şi jumătate, iar noi ne întâlnim cu ei de trei ori pe săptămână”, ne-a declarat profesoara copiilor, Lidia Băluţă.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA