Ieri a avut loc primul meci din cadrul  turneului desfăşurat  la Tulcea, în cadrul seriei B a Campionatului Naţional de Volei masculin – juniori, ediţia 2020-2021. În acest prim turneu joacă echipele CSS Tulcea,  CSS Arcada Galaţi şi CSS Râmnicu Sărat.

Primul meci a fost câştigat de voleibaliştii Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea împotriva echipei CSS Arcada Galaţi cu scorul de 3-1. Chiar dacă s-a dovedit a fi un meci dificil, echipa tulceană a reuşit să facă o figură bună, obţinând victoria cu 26-24, 25-23 şi 25-20, doar unul dintre seturi fiind câştigat de echipa adversă cu 25-20. Sportivii au vârstele cuprinse între 17 şi 18 ani.

„Anul de pauză şi-a pus amprenta asupra jocului copiilor. Amândouă echipele au fost mai timorate, au făcut şi faze spectaculoase, dar şi greşeli din cauza pauzei atât de lungi. A fost un meci cu seturi echilibrate. A fost un meci foarte frumos pentru spectatorii care ne-au privit online. Ne aşteptam să câştigăm, pentru că noi avem echipă bună cu multe rezultate, medalii şi finale. Cu toate acestea, Arcada Galaţi ne-a dat o replică bună, fiind un meci dificil. Scopul principal este acomodarea copiilor cu competiţiile şi bineînţeles câştigarea turneului, ceea ce ne va oferi încredere mai mare pentru următoarele competiţii”, ne-a declarat antrenorul secţiei de volei masculin, Constantin Burungiu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA