Personalul SC Energoterm SA va fi testat teoretic, procedura urmând a avea loc undeva la sfârşitul acestei veri, a anunţat directorul societăţii, Răzvan Teodoru.

„Ca si nou director interimar la SC Energoterm SA, în prima şedinţă cu tot personalul din subordine le-am reamintit că noi suntem în slujba cetăţeanului şi trebuie să dăm dovadă de profesionalism maxim, să lucrăm împreună ca o echipă în care toţi să tragem în aceeaşi direcţie şi că nu voi tolera abateri de la un astfel de comportament. Anul acesta, în cadrul evaluării personalului, voi propune să facem şi testarea teoretică a întregului personal pentru a avea o oglindă clară”, ne-a declarat directorul Energoterm SA, Răzvan Teodoru.

Printre planurile de redresare a societăţii Energoterm se află lansarea de noi oferte de lucrări de reparaţii sau înlocuire a instalaţiilor de tubulatură apă caldă şi rece, cât şi de agent termic. Acestea sunt dedicate atât asociaţiilor de proprietari, cât şi persoanelor fizice care doresc să contracteze aceste servicii.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.