Autorităţile locale lucrează la identificare zonelor din municipiu unde vor fi amenajate platforme subterane de colectare a deşeurilor, primele locaţii propuse de societatea Servicii Publice fiind pe străzile Păcii şi Sabinelor.

Potrivit directorului Servicii Publice Tulcea, Ionel Stan, se impun trei puncte de colectare subterane, două puncte amplasate pe strada Păcii în zona blocurilor turn şi un punct pe strada Sabinelor, tot în zona  blocurilor turn. Acestea au o  valoare de 242.760 lei cu TVA.

Alte trei puncte de colectare supraterane cu acces pe bază de card magnetic se vor am-plasa pe strada Gării şi au valoarea de 114.240 lei cu TVA.

„Am identificat nişte zone, dar trebuie să vedem dacă ne permite spaţiul. Am stabilit să facem o comisie în care să vină reprezentanţi de la Energoterm, Aquaserv, Gospodărie şi Servicii Publice prin care vom vedea unde e necesar să mărim numărul de vizite şi s-ar impune o platformă subterană şi dacă ne permite infrastructura. Marţi vom merge pe teren pentru a stabili locaţiile şi dacă se poate, luna viitoare la rectificare să mai solicităm câteva şi să mai fie introduse cel puţin încă trei”, ne-a declarat directorul Servicii Publice Tulcea, Ionel Stan.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.