Academia de fotbal Gheorghe Hagi organizează pe data de 29 mai, de la ora 09.00, în colaborare cu Victoria Delta Tulcea, Turneul Naţional „Campionii creează Campioni” destinat copiilor născuţi în anul 2008.

Acţiunea va avea loc pe Stadionul Delta din Tulcea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Tulcea şi al Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

„Este un turneu destinat copiilor născuţi în 2008. Cei de la Academia Gheorghe Hagi vor să facă o selecţie la nivel de judeţ, chiar de regiune la această categorie de vârstă. Aceştia doresc ca pe cei mai buni copii să-i poată coopta în cadrul academiei. Este o şansă pentru copiii de această vârstă să poată ajunge la una dintre cele mai renumite academii de fotbal din România”, ne-a declarat  Emil Nanu, antrenorul Clubului Victoria Delta Tulcea şi referentul zonal al Federaţiei de Fotbal.

Acest turneu vine şi în sprijinul copiilor care au veleităţi în acest sport, dar dispun de o situaţie financiară precară, deoarece toate cheltuielile sunt suportate de sponsorul evenimentului.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.