Cu prilejul aniversării zilei de 1 Iunie, zeci de elevi ai claselor primare din trei unităţi de învăţământ din municipiu au semnat ieri, la sediul Prefecturii Tulcea, „Hotărârea copiilor fericiţi”, în cadrul evenimentului intitulat „Prefect pentru o zi”.

La evenimentul organizat de Instituţia Prefectului în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean  au  participat elevii clasei a IV-a A ai Şcolii Gimnaziale „Constantin Găvenea”, ai clasei a III-a din cadrul Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu” şi cei ai clasei a II-a de la Liceul de Arte „George Georgescu”.

În prezenţa prefectului judeţului Marcel Ivanov şi a subprefecţilor Carmen Caloianu şi Nicolae Topoleanu, elevii au vizitat birourile din cadrul instituţiei şi au ocupat pe rând scaunul de perfect acolo unde au semnat Hotărârea copiilor fericiţi şi au primit diplome de „Prefect pentru o zi”.

În prima parte a zilei, au fost prezenţi la sediul Prefecturii elevii clasei a IV-a A de la  Şcoala  Gimnazială „Constantin Găvenea”, însoţiţi de Marcela Stamate, profesor învăţământ primar.

„Copiii au venit în contextul zilei de 1 iunie, atunci când este ziua lor. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva pentru ei. Cunoaşterea Prefecturii şi a activităţi de aici cred că este un lucru foarte bun pentru ei”, ne-a declarat prefectul Marcel Ivanov.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.