Primăria Tulcea lucrează la un proiect de modernizare a mai multor locuri de joacă din municipiu cu fonduri de la bugetul local, prin Serviciul de Gospodărire Municipală. Lucrările vor consta în achiziţia şi montarea de noi module de joacă, dar şi a unor suprafeţe de tartan.

„Lucrăm la caietul de sarcini. Vom organiza o licitaţie pentru mai multe locuri de joacă, cu o valoare totală de 114.5000 lei. Lucrările vor consta în achiziţie şi montaj de locuri joaca, plus suprafaţa de tartan”, ne-a declarat viceprimarul George Şinghi.

Locaţiile stabilite pentru modernizarea locurilor de joacă se află pe strada  Alunişului – Centrul de Transfuzii, cartier Lotizare – Parc Veolia, cartier E3 – Aleea Cristina, cartier C5 – Peco Babadag, strada  I.L. Caragiale – Aleea Cireşari, strada  Navaliştilor, strada  Viticulturii – ANL, complex Neptun, strada Eternităţii – Bloc E2, strada Grădinarilor, strada Alunişului – Marinarul, cartier E3 – Farmacia Fedra, cartier E3 – Aleea Cicoarei, strada Progresului – Casa Armatei, strada  Rosmarin, Lac Ciuperca,  Parcul Personalităţilor  – zona Autogară şi strada Vărăriei.

În prezent în municipiul Tulcea există  32 de locuri de joacă, iar în perioada următoare o echipă de lucrători ai  Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului Tulcea  vor inspecta locurile de joacă pentru a vedea unde sunt necesare reparaţii.