Deşi zeci de persoane s-au arătat interesate de posturile de inginer scoase la concurs de Primăria Tulcea, oficial au fost depuse la sediul instituţiei  doar 5 dosare. Cei cinci candidaţi urmează să susţină proba scrisă pe data de 28 iunie, începând cu ora 10.00 la sediul primăriei.

Este vorba despre 4 posturi pe inginerie civilă sau ingineria instalaţiilor şi un post pe inginerie civilă, specializarea inginerie urbană şi dezvoltare regională în cadrul Serviciului Dezvoltare Investiţii.

„Oficial la primărie s-au depus 5 dosare, iar pe diverse canale digitale şi-au arătat intenţia circa 50 de persoane. Dacă nu se vor ocupa posturile, vom organiza o nouă rundă”, ne-a declarat viceprimarul George Şinghi.

Deşi figurează în organigramă, posturile nu au mai fost ocupate în ultimii ani.

Primăria Tulcea angajează 

Primăria Tulcea a anunţat ieri că scoate la concurs mai multe posturi. Printre acestea se află cel de inspector clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Iluminat Public şi inspector clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Edilitar Gospodăresc. Dosarele de înscriere se pot depune în perioada 9 – 28 iunie, proba  scrisă fiind programată pe data de 12 iulie, la sediul Primăriei Tulcea.

Candidaţii trebuie să aibă  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul pentru care optează, dar şi experienţă.