Mădălina Manole, sportiva legitimată la secţia de atletism din Turcoaia a Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea, s-a clasat pe locul doi, devenind vicecampioană a României la Tineret, şi pe locul al treilea la Seniori la aruncarea greutăţii cu o performanta de 12,70 m, în urma participării la Campionatul Naţional de Seniori şi Tineret care a avut loc weekend-ul trecut la Cluj.

De asemenea, în urma rezultatului de la acest campionat sportiva va participa pe 12-13 iunie la Balcaniada de Juniori de la Istanbul.

„Din fericire am recidivat cu aceeaşi performanţă ca şi în iarnă. Aici mă refer la Campionatul de Seniori şi Tineret, unde am obţinut  aceleaşi medalii, dar cu o performanţă mai slăbuţă de data aceasta, de 22 de centimetri. Sunt foarte fericit că am reuşit după un drum atât de lung să ne întoarcem cu două medalii. De asemenea, suntem bucuroşi că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul. Mai precis, Mădălina va pleca sâmbăta aceasta la Balcaniada de la Istanbul. Ea a avut cea mai bună performanţă în aer liber, de 12,70 m, la juniori. Am aşteptări să arunce peste 13 şi să vină undeva pe locurile patru sau cinci, la fel ca în iarnă. Sunt mândru de performanţa Mădălinei. Într-adevăr a mai avut nişte sincope şi intrase într-un regres. Din această cauză nici ea nu mai avea încredere în forţele proprii, dar am muncit şi am reuşit să ne ridicăm. Poate să dea peste 13, chiar şi ea spunea că şi-a revenit şi este tare acum”, ne-a declarat antrenorul secţiei de atletism din Turcoaia, Gheorghe Ciulei.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA