Alei şi străzi din cartierul Dallas vor intra în reparaţii în circa două săptămâni, după ce Primăria Tulcea a semnat un contract în valoare de peste 1,5 milioane de lei pentru repararea, întreţinerea îmbrăcămintei asfaltice şi întreţinerea drumurilor pietruite din municipiu.

Contractul are o valoare totală de 1.574.487,39 lei şi este încheiat cu SC Kronstarr Bau Company SRL, SC Antrepriza de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi SRL.

„S-a semnat contractul de reparaţii a zonelor cu asfalt, în valoare de circa 1,5 milioane de lei, cu o firmă nouă, cu care nu am mai lucrat. Au început discuţiile tehnice, iar în circa două săptămâni aleile din zona Dallas vor intra în reparaţii. Contractul prevede aproximativ 21.000 mp de asfalt şi 1.000 metri liniari de bordură cu diverse destinaţii”, ne-a declarat viceprimarul George Şinghi.

De altfel, weekend-ul trecut, Primăria Tulcea a anunţat darea în folosinţă a unei benzi suplimentare de la intrarea în municipiu dinspre E87.

„Urmează construirea trotuarului care va face legătura pietonală cu centrul comercial Lidl. Această bandă de circulaţie va scurta cozile de la intrarea în oraş, însă rezolvarea integrală a problemei constă în preluarea traficului prin realizarea unei noi centuri. Drumul expres care va face legătura între Pod Brăila şi Constanţa poate îndeplini această funcţie!”, a transmis viceprimarul George Şinghi.