Ediţia a III-a a Quadrathlonului de la Sulina va fi organizată anul acesta în perioada 2-5 septembrie. Competiţia care va reuni sportivi atât din ţară, cât şi din Austria şi Ungaria, este organizată de Asociaţia Descoperă Sulina, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) Tulcea şi cu Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23. Cele patru probe din cadrul competiţiei vor fi: 3 km de kaiac, 500 m de înot, ce vor avea loc pe mare, urmând proba de 20 km de bicicletă pe plajă şi 6-8 km de alergare.

Până în prezent s-au înscris nu mai puţin de 25 de persoane, fiind aşteptaţi circa 40 de participanţi. Doritorii, începând de la vârsta de 16 ani, se mai pot înscrie până pe 15 august.

„Anul acesta aşteptăm sportivi valoroşi, chiar şi din afară. Avem participanţi înscrişi din Austria şi Ungaria. Până acum avem peste 20 de persoane înscrise. Vor veni inclusiv cei doi Ironmani tulceni, Sorin Andrici şi Ion Borisov. Deci, va fi o competiţie destul de valoroasă anul acesta. Mai sunt câteva zile până când se pot înscrie, de obicei o fac pe ultima sută de metri”, ne-a declarat directorul DJST Tulcea, Liviu Urlih.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.