Tulceanca Nicoleta Ciortan a participat weekend-ul trecut la Campionatul Naţional în Aer Liber Masters, care s-a desfăşurat pe Stadionul Iolanda Balaş-Söter din Bucureşti, unde a reuşit să obţină medalia de aur la proba de 5.000 m, la categoria 40-45 de ani,  şi, totodată, să realizeze un record personal cu timpul 18:48.63.

De asemenea, sportiva a reuşit să se claseze şi pe locul IV la Campionatul Naţional de Semimaraton Seniori, care s-a desfăşurat la Buzău, realizând şi aici un record personal cu timpul 1.20.33.

„Cursa de la Buzău a fost una bună pentru mine şi am reuşit să fac şi un record personal. Am încercat să ţin ritmul cât mai bine ca să pot să duc cursa până la capăt şi pentru a avea un final ok. La 5 km ştiam că o să câştig, nu am avut emoţii deloc. Pregătirea s-a realizat tot timpul, dar mai intensă a fost în ultimele trei luni pentru semimaraton. La cel de la Buzău mă aşteptam să vin în primii opt, dar nu în primii patru. A fost o surpriză pentru mine”, ne-a declarat atleta Nicoleta Ciortan.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.