Ştefan Ilie, preşedintele PNL Tulcea şi primarul municipiului Tulcea, se declară împotriva oricăror moduri de alianţă cu PSD şi susţine refacerea coaliţiei de guvernare cu USR.

„Este o criză politică care afectează toţi cetăţenii acestei ţări şi trebuie urgent oprită. Este vorba atât de creşterea preţurilor până la nefuncţionalitatea multor servicii sau entităţi publice. În calitate de preşedinte al PNL Tulcea sunt împotriva oricăror moduri de alianţă cu PSD. Consider că trebuie refăcută coaliţia cu USR”, ne-a declarat preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.

De altfel, Ştefan Ilie şi-a exprimat de mai multe ori dezamăgirea faţă de actuala situaţie politică de la nivel central, una dintre aceste afirmaţii fiind făcută în mod public la finalul ultimei şedinţe de Consiliu Local.

„Sunt foarte dezamăgit de toată situaţia politică. Nu mi-a fost niciodată greu şi nu am fost niciodată speriat de faptul că aş putea fi sancţionat de propriul partid dacă voi vorbi împotriva lui. Cred că a făcut foarte multe greşeli şi sper ca în al 12-lea ceas să se reabiliteze. Dacă se va reabilita, atunci vom funcţiona împreună”, a precizat Ştefan Ilie.

PNL Tulcea se află printre cele opt organizaţii din ţară care pledează pentru refacerea Coaliţiei cu USR.