Echipa de fotbal feminin ACS Zimbrul Tulcea, de la Topolog, se află în prezent pe cea de-a doua poziţie în clasamentul general în cadrul Campionatului Ligii III cu şapte puncte.

Prima etapă s-a disputat pe 26 septembrie între ACS Zimbrul Tulcea şi CSM Paşcani, pe teren propriu, unde echipa tulceană a învins echipa adversă cu scorul de 12-0.

Cea de-a doua etapă s-a finalizat tot cu victoria ACS Zimbrul Tulcea împotriva celor de la SC FC Voluntari SA cu scorul de 4-1, meciul fiind disputat în Voluntari.

Din păcate, cea de-a treia etapă a fost cu ghinion pentru fotbalistele noastre deoarece au pierdut cu scorul de 3-5 împotriva echipei ACS Estera Tifeşti, meciul disputându-se în Topolog.

„Un meci greu, unul în care am luptat atât împotriva echipei adverse cât şi împotriva vântului. Meciul disputat duminică, 24 octombrie, s-a încheiat în favoarea echipei Estera Ţifeşti care a reuşit să se mobilizeze mai bine de această dată, însă fetele noastre pleacă cu capul ridicat spre celelalte meciuri ce urmează”, se arată pe pagina de Facebook a clubului tulcean.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.