Fie că sunteţi Primarie, Consiliu Judeţean, Casa de Cultură sau organizatorul unui eveniment de amploare în seara de Revelion este foarte important ca la trecerea dintre ani sa aveţi un superb foc de artificii creat cu multă atenţie de specialişti Trust Fireworks.

Un eveniment este de amploare fie dacă înregistrează un public numeros, fie dacă are o importanță majoră și este tratat ca atare. Amploarea maximă este redată de publicul numeros strâns în jurul unui eveniment de importanță majoră, lucru incert, totuși, în contextul pandemiei. Oricum, la artificiile de exterior avantajul este că pot fi admirate și de pe stradă, uneori și de la fereastră, așa că ele reprezintă un element implicit în lista cu necesarul pentru evenimentul de Revelion.

Toate strădaniile, însă, vor fi fost în zadar fără un foc de artificii lansat la capătul numărătorii inverse. La 00:00, telefoanele vor fi deja scoase din buzunare, iar ochii deja ațintiți spre cer. După atâta muzică și atâtea efecte sfx care au făcut oamenii să uite de frig, oamenii vor cele mai bune artificii, cele mai înalte, mai colorate și mai gălăgioase, le vor una după alta după alta și, dacă se poate, toate în același timp, într-o explozie de bucurie.

În epoca contemporană, Anul Nou este întâmpinat în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie — noaptea de Revelion (din limba franceză: Réveillon, ceea ce înseamnă aproximativ „trezire”, aici cu sensul de ospăț la miezul nopții) — rudelor, prietenilor și cunoștințelor li se fac urări de noroc și sănătate și se urează „La mulți ani!”.

În România, primul revelion a avut loc la Casa Luca Elefterescu, cunoscută ca Muzeul Ceasului din Ploiești. După moda franțuzească, unde petrecerile de Revelion aveau deja o vechime de zeci, chiar sute de ani, Luca Elefterescu a decis să organizeze una în Ploiești.

Noi suntem Trust Fireworks Romania by AFV Media Serv SRL,  prezenţi din 2005 pe piaţa de profil. Vă oferim o gamă largă de focuri de artificii profesionale şi efecte speciale SFX pentru festivaluri, concerte, zilele oraşelor, spectacole artistice, evenimente corporate, meciuri de fotbal, petreceri private, nunţi, botezuri, lansări de produse, evenimente mondene, prezentări de modă şi altele.

În momentul de faţă derulam un proiect cu Fonduri Europene pe axa 2.2 ITI în zona Deltei Dunării şi oferim pachete cu preţuri reduse instituţiilor din zona respectivă în special cu ocazia Zilei Naţionale şi a Revelionului 2021 – 2022 .

Mentionez că suntem înscrişi în Sistemul Electronic de Achizitii (SEAP) şi suntem prezenţi şi în Ghidul Primăriilor.

Putem organiza declanşarea spectacolului pirotehnic atât de pe uscat cât şi de pe apa cu ajutorul pontonului, ideal pentru locaţiile aflate pe marginea lacului, spectacolul de artificii reflectându-se în apă şi creând o imagine superbă. Vă oferim pachete personalizate de artificii în funcţie de evenimentul dumneavoastră.

Avem personal specializat şi calificat, pirotehnicieni avizaţi cu peste 550 de evenimente la activ. De asemenea vă oferim efecte speciale de scenă – SFX (sparkulare, lansatoare jeturi CO2, aruncătoare de flăcari, tunuri de confetti, streamere, fum greu şi fum vertical) pentru evenimente în aer liber dar şi pentru interior.

În portofoliul nostru de clienţi se afla: Primăria Sector 5, Primăria Mangalia, Primăria Mănăsia, Primăria Urziceni, Primăria Câmpina, Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti, Ambasada Emiratelor Unite, Forza ZU, StoneBird, Flight Festival, Festivalul Româno – Bulgăresc “Marea Neagră cu Maramă şi Dunărea cu Năframa”, Festivalul Turcesc, Bucharest International Air Show  si altele.