Pasionaţii de patinaj vor putea  încerca gheaţa de pe 3 ianuarie începând cu ora 14.00, odată ce temperaturile vor fi potrivite pentru funcţionarea corectă, însă la o capacitate redusă la jumătate.

„S-au realizat toate reparaţiile curente şi reviziile. Capacitatea patinoarului, deşi este de 70 persoane, din cauza restricţiilor pandemice va fi redusă la 50%”, a anunţat primarul Ştefan Ilie.

Programul de funcţionare va fi de luni până vineri, între orele 14:00 – 22:00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00 – 22:00. Pentru cei care închiriază patine, costul este 5 lei pe  oră plus  tariful de intrare, 5 lei pentru copiii până în 14 ani şi 10 lei pentru cei peste.

Al doilea an fără artificii de Revelion în Tulcea, din cauza pandemiei

În ceea ce priveşte seara de Revelion, nu vor fi organizate petreceri sau foc de artificii, aceste activităţi nefiind prinse în bugetul local.

„De la începutul anului nu am prevăzut în buget un program pentru Revelion, iar acum, din cauza pandemiei şi a restricţiilor ce se prevăd a fi date din cauza tulpinii Omicron, nu este indicat. De asemenea, avem multe alte lucruri de făcut. Dacă anul viitor vom avea condiţii mai bune îl vom bugeta de la început. Va fi deschis în continuare târgul din Piaţa Civică”, a precizat primarul Ştefan Ilie.

Mai multe oraşe anulează evenimentele din noaptea de Revelion din cauza variantei Omicron

Printre oraşele care nu vor avea spectacol de artificii în noaptea dintre anii se numără şi Capitala. Astfel că, este al doilea an consecutiv în care Piaţa Constituţiei va fi pustie în noaptea de 31 spre 1 ianuarie. Anul trecut, celebrul spectacol alături de focul de artificii din Piaţa Constituţiei nu au fost realizate din cauza restricţiilor şi a faptului că oamenii nu aveau voie să iasă din case pe timpul nopţii.

Festivităţile planificate pentru a sărbători noul an au fost anulate în tot mai multe oraşe mari din unele ţări, autorităţile fiind îngrijorate de răspândirea noii tulpini Omicron.