Şase pacienţi se aflau ieri internaţi  la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, numărul fiind în creştere faţă de zilele anterioare când se înregistra doar un singur pacient.

Autorităţile tulcene au anunţat marţi 38 cazuri noi de CO-VID-19, numărul total al infectărilor la nivel de judeţ ajun-gând la 14.191 de le începutul pandemiei.

Un număr de 440 de persoane se aflau ieri în carantină la domiciliu, iar alte 263 se aflau în izolare. Până în prezent la nivel de judeţ s-au imunizat 151.065  de persoane, dintre care 81.568 cu prima doză, 51.087 persoane au făcut şi rapelul, iar 18.410 de persoane au făcut şi doza a treia. Rata de infectare înregistrată ieri în judeţ era de 0,90.

Două localităţi din judeţ, înregistrau ieri o rată de infectare mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Este vorba de Izvoarele cu 3,08 şi Dorobanţu cu 6,65.

De altfel, elevii din şapte clase ale mai multor unităţi de învăţământ îşi desfăşoară în prezent cursurile online din cauza apariţiei cazurilor de coronavirus. Acestea sunt din Isaccea, Mahmudia şi Municipiul Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.