Lotul tulcean de box feminin antrenat de Ştefan Simion, format din 14 pugiliste, 13 de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Danubiu Tulcea şi una legitimată la Clubului Sportiv (CS) Vulturu, a participat, în perioada 1-6 martie, la Cupa României de Box Feminin, desfăşurat la Complexul Lia Manolescu din Bucureşti, unde a obţinut 14 medalii, dintre care şase de aur, trei de argint şi cinci de bronz.

Cele şase fete care au obţinut medaliile de aur sunt Amalia Niţă, la 66 kg Junioare, Alina Creţu, la 70 kg Tineret, Denisa Lazăr, la 75 kg Junioare, Loredana Parpă, la 81+ Junioare şi Amalia Ţugui, la 63 kg Junioare, antrenată de Bogdan Ţugui şi Mădălina Vasilache, 63 kg Tineret, antrenată de Dumitru Lefterache. De asemenea, sportivele care au luat argintul sunt Loretta Lovin, la 66 kg Junioare, Florina Culceru, la 70 kg Tineret şi Roberta Andrei, la +81 kg Senioare. Pe locul al treilea şi medalie de bronz, s-au clasat Cristina Tudor, la 54 kg Junioare, Paula Stoian, la 60 kg Tineret, Larisa Cudalbu, la 70 kg Tineret, Junioare, Raluca Agafon, la 81 kg Tineret şi Iasmina Moraru, de la CS Vulturu, la 64 kg Cadeţi.

„Sunt mândru de prestaţia sportivelor noastre, care au dovedit încă o dată că Tulcea şi CSM Danubiu are sportivi de valoare”, ne-a declarat Ştefan Simion, antrenorul CSM Danubiu..

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.