Reabilitarea a aproape 12 kilometri de străzi din municipiu a fost scoasă la licitaţie de Primăria Tulcea, a anunţat primarul Ştefan Ilie. Este vorba de străzi cuprinse în cadrul proiectului de reabilitare şi modernizare a sistemului rutier şi lucrări tehnici-edilitare, străzi trasee auto. Proiectul include străzile Alexandru cel Bun, I.L. Caragiale, Forestierului, Corneliu Gavrilov, Dumitru Ivanov, Militari, Păcii – tronson 1, Păcii – tronson 2, Plugarilor, pe o suprafaţă totală de 11.955 metri. Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 37.504.625,97 lei, fără TVA.

Ofertele pentru procedura de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de Servicii de proiectare tehnică, asistenţa tehnică din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor şi execuţia lucrărilor se depun prin intermediul SEAP până la data de 9 mai, ora 15:00.

Reparaţia străzilor, la licitaţie

De asemenea, Primăria Tulcea a lansat şi procedura de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de reparaţii, întreţinere trotuare, alei, parcări şi covoare asfaltice din municipiul Tulcea. Valoarea totală estimată a achiziţiei este de  4.830.166,13 lei, fără TVA.

Ofertele se depun prin intermediul SEAP până la data de 26 aprilie, ora 15:00.