Astăzi, pe stadionul municipal Delta, începând cu ora 14.00, juniorii de la Victoria Under17 vor juca împotriva celor de la FC Bacău. A.C.S. Victoria Delta Tulcea Under17 s-a calificat în primele 16 echipe ale Campionatului Naţional de Fotbal Under17, de pe poziţia a doua a clasamentului, depăşită doar de Oţelul Galaţi.

Jocul se va desfăşura într-o singură manşă, iar echipa câştigătoare se va califica în cea de-a doua fază eliminatorie, în urma căreia se vor desemna şi ultimele patru echipe finaliste.

„Suntem bucuroşi că am reuşit aceste rezultate, suntem, iată, printre primele 16 echipe naţionale. Este o performanţă notabilă pentru fotbalul tulcean. Băieţii merită această calificare, au muncit mult, evoluţiile au fost bune, cu toate că s-ar fi putut şi mai bine. Ne mulţumeşte că această primă fază eliminatorie se joacă pe terenul nostru, sperăm, cu toate că se va juca vineri, să avem cât mai mulţi spectatori în tribune. Cu siguranţă este cel mai important joc de la înfiinţarea clubului nostru, suntem motivaţi, pregătiţi şi ne dorim să putem juca şi următorul meci, din faza a doua”, a declarat Emil Nanu, fondator al A.C.S. Victoria Delta Tulcea şi antrenorul principal al vulturilor.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.