Acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Tulcea în perioada 11-15 iulie s-au materializat prin verificări la şase unităţi de alimentaţie publică din Sulina şi s-a soldat cu două amenzi, în valoare totală de 2.400 de lei.

Potrivit declaraţiilor directorului adjunct al DSVSA, Pavel Iordan, în urma controalelor s-au constatat neconformităţi cu privire la condiţiile necorespunzătoare de igienă în spaţiile de producţie, etichetarea şi depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

„În perioada 11-15 iulie, inspectorul delegat de DSV Tulcea a desfăşurat şase acţiuni de control, la patru pensiuni din Sulina, un restaurant, precum şi la tabăra de copii. În urma neregulilor de igienă generală descoperite, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 2.400 de lei, la două dintre cele patru pensiuni verificate. Vom reveni în scurt timp, pentru a constata dacă problemele sancţionate de către noi au fost soluţionate”, ne-a declarat Pavel Iordan.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.