În perioada 23-25 septembrie, Primăria Tulcea, în colaborare cu SC Agropieţe SA şi Ansamblul Baladele Deltei, organizează în Piaţa Civică ediţia a X-a a Târgului de toamnă.

La târg sunt aşteptaţi producători de legume şi fructe, precum şi produse derivate din acestea, viticultori, dar şi unităţi de alimentaţie publică care vor servi spectatorilor produse tradiţionale din carne şi numai.

Pe parcursul întregului eveniment vor avea loc spectacole folclorice, susţinute de ansambluri şi cântăreţi cunoscuţi la nivel naţional, conform programului.

„La Târgul de toamnă participă doar producători şi meşteri populari locali, deşi există mereu solicitări din partea producătorilor din toată ţara. Primăria oferă posibilitatea de a-şi expune şi vinde produsele oricărei  persoane, în cadrul târgurilor care au loc aproape săptămânal în municipiu, însă, la târgul de toamnă ne limităm la agricultorii tulceni. Anul acesta, din cauza secetei, este posibil să nu avem atât de multe produse în cadrul târgului. Ne străduim să venim cu ceva inedit, la fiecare ediţie, să facem o mică expoziţie, la care folosim legume, fructe şi elemente naturale, cum ar fi paiele sau stuful, pentru a crea un efect de impact şi lângă care oamenii se pot fotografia, popularizare care atrage şi mai mulţi vizitatori. Împreună cu programul artistic, oferim şi o experienţă plăcută tuturor celor prezenţi”, ne-a declarat Rodica Pascale, directorul Agropieţe SA.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.