Şase şahişti tulceni, legitimaţi la clubul ACS Logic Delta, au participat weekend-ul trecut la competiţia  de şah „Cupa Oraşului Medgidia”- ediţia I, eveniment organizat de C.S. Medgidia şi omologat de Federaţia Română de Şah şi Federaţia Internaţională de Şah, iar două sportive au reuşit să obţină argintul, la Open şi Under12.

Antrenorul, Marius Sarighioleanu se arată mulţumit de rezultatele sportivelor Andreea Cristina Tătaru care a obţinut locul II în clasamentul fetelor la turneul Open, şi Maria Del Carmen Diţă, care a obţinut locul II în clasamentul fetelor de 12 ani.

„Am fost prezenţi cu şase sportivi ai clubului ACS Logic Delta. La turneu Open, Andreea Cristina Tătaru, iar Maria Del Carmen Diţă, Andrei Matei, Ştefan Matei, Cătălina Grigore şi Sabin Tănase, la turneul Under12. Pentru sportivii Maria del Carmen Diţă, Andrei Matei şi Cătălina Grigore acest turneu a fost şi un turneu de verificare înainte de participarea la Campionatul Naţional de Şah pe Echipe Mixte, ce va avea loc la Covasna, în perioada 26-30 octombrie. De asemenea, Carmen şi Cristina au avut şi cele mai bune clasări, având o evoluţie frumoasă de-a lungul concursurilor la care au participat”, a transmis Marius Sarighioleanu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA