Dacă te gândești deja serios să faci o schimbare de carieră, citește până la sfârșit și vei afla cum să obții un loc de muncă în Olanda, în cele mai căutate domenii.

Cum poți găsi un loc de muncă în Olanda?

Joburile în domeniile industrial și naval sunt printre cele mai căutate din Olanda, dar ai nevoie să dovedești faptul că ai experiența necesară pentru a putea lucra într-o echipă specializată.

Înainte de a începe căutarea pentru un angajator sau pentru o firmă de recrutare, trebuie să îți pregătești un CV bine organizat unde să incluzi toate dovezile care atestă că ești calificat și că ai experiența necesară pentru a aplica la jobul respectiv. Pentru mai multe detalii despre cum poți să îți pregătești un CV pentru Olanda, apasă un click aici.

Cum să îți găsești un job în Olanda? Apelează la DB Work!

Fiind o firmă specializată în medierea și plasarea forței de muncă în Olanda, avem un proces foarte rapid, sigur și plin de beneficii. Iată care sunt pașii

  1. Accesezi secțiunea cu Posturi Vacante de pe dbwork.ro și aplici urmând pașii de pe site.
  2. Ne contactezi direct la 0372032475 pentru a-ți exprima dorința de aplicare la unul dintre joburile noastre.
  3. Urmărești activitatea paginilor noastre de Social Media pentru a afla detalii despre ultimele locuri de muncă disponibile

Ce joburi oferim în  domeniile Naval și Industrial?

Profesioniștii din domeniul Naval și cel Industrial sunt cei mai căutați de către angajatorii din Olanda, iar prin DB Work ai acces la mai multe posturi pentru care poți aplica dacă ai experiența necesară.

În domeniul Naval, DB Work oferă locuri de muncă în Olanda pentru următoarele profesii: Lăcătuși, Sudori, Mecanici, Fitteri, Vopsitori, Electricieni, Tâmplari și multe altele.

În domeniul Industrial, DB Work oferă locuri de muncă în Olanda pentru următoarele profesii: Instalatori, Tâmplari, Sudori, Operatori industriali.

Care sunt beneficiile pe care le vei avea în calitate de angajat prin DB Work?

La DB Work încercăm să construim o legătură perfectă între angajat și locul de muncă. De aceea, ne asigurăm că oferim o serie de beneficii care-l ajută pe noul angajat să se adapteze noului stil de viață din Olanda. Prin DB Work ai parte de:

  • Contract de muncă care respectă în totalitate legislația țării în care vei lucra
  • Cazare într-o casă, într-un apartament sau într-un complex rezidențial cu utilități incluse
  • Transport internațional până în țara de destinație cu autocarul sau cu avionul
  • Mașină de serviciu pentru a te deplasa cu ușurință de la cazare la locul de muncă
  • Asigurare medicală și echipament de protecție pentru că siguranța primează
  • Posibilitatea de a obține certificări suplimentare în cazul în care este neapărată nevoie

La DB Work înțelegem nevoile tuturor celor care se află în căutarea unui job. De aceea, selectăm atent industriile și angajatorii cu care colaborăm pentru a ne asigura că toți angajații noștri ajung la locul de muncă potrivit. Fie că ai experiență, fie că nu ai, alături de DB Work îți vei găsi cu siguranță un loc de muncă potrivit competențelor tale. În plus, recrutorii noștri sunt pregătiți să te îndrume pe traseul ales de tine în carieră.

Alege un loc de muncă prin DB Work!