La Jurilovca, primarul Eugen Ion, aflat la cel de-al treilea mandat, spune că a reuşit să respecte calendarul.

„Noi credem că suntem pe drumul cel bun, am încheiat tot ceea ce ne-am propus şi a fost în calendar. Tot ce înseamnă şcoli şi grădiniţe am finalizat, pe partea de canalizare la Sălcioara proiectul este încheiat, pe drumuri am finalizat tot ce era început”, ne-a declarat Eugen Ion.

Edilul a mai declarat că o serie de proiecte majore vor demara în perioada următoare, care vin în completarea etapelor deja realizate, proiecte precum cele la infrastructura de canalizare şi drumuri comunale.

„Vom începe în cel mai scurt timp lucrările la reţeaua de canalizare din Vişina, prin Programul Naţional <<Anghel Saligny>>, acesta fiind un obiectiv mult aşteptat. Tot prin <<Anghel Saligny>> mai avem două proiecte, şi anume infrastructura de drumuri în comuna Jurilovca şi infrastructura de alei pietonale, acces la proprietăţi şi rigole, pe drumurile deja modernizate. De asemenea, am depus pe acelaşi program un proiect integrat pentru toate străzile pe care le mai avem de asfaltat în Jurilovca. Proiectul de drumuri aprobat anul acesta încheie definitiv reţeaua de străzi din Jurilovca şi Sălcioara, urmând ca, în faza a doua de finanţare, după ce finalizăm canalizarea, să asfaltăm şi ultimii 12 km din Vişina. Aşa cum ştim cu toţii, pe orice proiect nu se mai aprobă asfaltări, fără infrastructura de apă şi canalizare pusă la punct. Avem aprobat şi un alt proiect pe PNRR, pentru camere de luat vederi şi un sistem de management al traficului rutier de pe UAT-ul nostru, proiect integrat şi cu montarea a două prize, pentru încărcarea maşinilor electrice”, a subliniat Eugen Ion.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.