Trei eleve de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea au fost aplaudate la scenă deschisă şi premiate pentru excelenţă,  în cadrul festivităţii anuale de premiere a olimpicilor internaţionali, elevi şi profesori din învăţământul preuniversitar, care au obţinut rezultate remarcabile în anul şcolar precedent, la olimpiade şi concursuri şcolare internaţionale.

Tinerele au fost invitate la evenimentul organizat de Ministerul Educaţiei, în urma participării la ediţia a III-a a Olimpiadei Internaţionale de Limba Rusă, de la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, unde Livia Haralambie şi Livia Ulian au obţinut premiul I şi Elisabeta Mantai- premiul II.

„Rolul meu a fost să găsesc acei elevi care au putere de sinteză de creaţie, să trateze cu responsabilitate opţiunea de a fi performant şi această performanţă nu este de fiecare dată recompensată cu un premiu, este o opţiune de viaţă, în care tenacitatea şi perseverenţa va duce sigur spre succes”, ne-a declarat prof. Tamara Alistarh, profesor preparator.

Citiţi continuare în ediţia tipărită a ziarului DELTA.