Cea de-a noua ediţie a Galei Fotbalului Tulcean a avut loc miercuri, la evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal fiind prezenţi reprezentanţi ai asociaţiilor sportive şi cluburilor de fotbal din judeţ, antrenori, arbitri, foste glorii.

La eveniment, au fost alături de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Petre Badea, preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, dar şi primari din judeţ.

Reprezentantul AJF Tulcea a acordat trofee şi diplome celor mai buni actori de pe scena fotbalului.

„Sunteţi de apreciat pentru faptul că aţi avut iniţiativa de a organiza, şi în acest an, un eveniment care să îi aducă în prim plan pe cei care au fost cei mai buni. Această gală constituie o oportunitate de a evidenţia adevăratele valori ale sportului – rege, dar şi de a transmite mesaje de mulţumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, în susţinerea sportului. Este deosebit de important că, la final de an, eforturile şi rezultatele factorilor implicaţi în fotbal sunt contabilizate şi apreciate aşa cum se cuvine. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, am susţinut şi voi susţine întotdeauna sportul în general şi performanţa în sport în mod particular, iar în acest sens vă reamintesc faptul că ne-am implicat atât în susţinerea financiară a proiectelor propuse de structurile asociative tulcene (inclusiv cele axate pe fotbal), dar şi în asigurarea infrastructurii sportive la cel mai înalt nivel”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.