Târgul de Crăciun din Piaţa Civică se închide mâine, 8 ianuarie, dar de iluminatul festiv şi de brad ne mai putem bucura, pentru că acestea rămân încă o săptămână, până după Revelionul pe rit vechi.

Producătorii, meşteşugarii şi comercianţii care au închiriat căsuţe în Piaţa Mircea cel Bătrân  s-au bucurat de vânzare bună, chiar dacă numărul vizitatorilor nu a fost mare. Acest lucru, spune directorul Agropieţe S. A. Tulcea, Rodica Pascale, s-a întâmplat din cauza precauţiilor pe care oamenii le au atunci când vine vorba de cheltuit bani pe lucruri care nu ţin de nevoile de bază.

„Pentru noi, participanţi pentru prima oară în calitate de organizatori, alături de Primăria Tulcea, la acest târg, a fost foarte frumos şi reuşit, deoarece vremea a fost de partea noastră, iar vizitatorii locali şi turiştii s-au putut bucura de un spectacol de lumini şi culoare, dar şi de o ofertă variată de produse tradiţionale şi obiecte tocmai potrivite spre a fi oferite cadou de sărbători sau la ocazii deosebite, pe lângă noutatea dată de instalarea patinoarului. Deşi numărul vizitatorilor nu este unul mare, situaţie întâlnită şi în alte târguri din ţară, vânzările sunt bune, ţinând cont de faptul că trecem printr-o perioadă dificilă pentru toată lumea, din punct de vedere financiar, şi impulsul de a cumpăra lucru de care nu avem neapărată nevoie este mai temperat”, ne-a declarat Rodica Pascale.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.