Aproape 80 de vehicule au fost ridicate anul trecut de pe domeniul public, potrivit directorului Poliţiei Locale Tulcea, Alexandru Grigore.

Numărul maşinilor abandonate ridicate în anul 2022 de poliţiştii locali este de 13, în scădere faţă de anul 2021 când s-au ridicat 20.

„Un număr de 63 de autoturisme oprite neregulamentar şi 13 vehicule abandonate au fost ridicate anul trecut pe raza municipiului. Maşinile oprite neregulamentar se aflau la indicatoare oprire sau staţionare interzisă, pe locurile persoanelor cu dizabilităţi şi în parcări de reşedinţă după ora 16.30″, ne-a declarat Alexandru Grigore.

Ultima maşină abandonată şi ridicată de poliţiştii locali anul trecut a fost de pe strada Alexandru cel Bun. Zilele acestea poliţiştii vor mai ridica alte două vehicule abandonate de pe străzile municipiului.

Direcţia de Poliţie Locală informează proprietarii că vehiculele abandonate sunt vehicule aflate pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale de cel puţin 6 luni, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice că acesta nu respectă condiţiile legale pentru a circula pe drumurile publice.