O campanie de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor de rasă comună se derulează în următoarele două săptămâni în comunele Topolog şi Greci, de către Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International cu sprijinul celor două primării.

Acţiunea a debutat ieri în comuna Topolog, unde clinica mobilă a asociaţiei este prezentă până vineri, urmând ca de săptămâna viitoare campania să continue în Greci.

“În campania derulată anul trecut într-o singură zi au fost sterilizate peste 25 de animale, deoarece locuitorii îşi doresc acest lucru. Începând de anul trecut am contactat asociaţiile în domeniu, iar de la această organizaţie am primit feedback pozitiv. Vom începe să îi sterilizăm şi pe cei care sunt liberi pe domeniul public”, ne-a declarat Laurenţiu Ciobanu, primarul comunei Topolog.

Campaniile se adresează doar câinilor şi pisicilor de rasă comună din Topolog şi Greci, iar cei interesaţi se pot programa printr-un apel la numărul de telefon 0754.208.630, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 14:00.

Citiţi continuare în ediţia tipărită a ziarului DELTA.