Infrastructura sportivă, finanţarea cluburilor şi relaţia acestora cu Primăria Tulcea au fost temele discutate, săptămâna trecută, cu ocazia unei întâlniri între reprezentanţii cluburilor sportive din municipiu şi Ion Boncea, consilierul pe sport al primarului municipiului.

Cel mai important punct pe ordinea de zi a întâlnirii a fost organizarea celei de-a doua ediţii a evenimentul sportiv ,,Aegyssus Sport Fest”, ce va avea loc în perioada 1-9 iulie.

„La şedinţa organizată de Ion Boncea, consilierul pe sport al primarului, au fost invitate toate cluburile din municipiu, care au avut ocazia să îşi spună păsul în ceea ce priveşte problemele din sport pe care fiecare le întâmpină şi pentru care se caută soluţii. Subiectul principal a fost săptămâna sportivă intitulată <<Aegyssus Sport Fest>>. Pe partea de atletism, AJA va organiza semimaratonul <<Porţile Deltei>>, care va include crosul pentru copii, cursa de populară şi semimaratonul propriu-zis. Pentru această competiţie, fiecare club a solicitat o anumită sumă de bani, necesară bunei desfăşurări a concursului. Urmează să avem o nouă întâlnire, în cadrul căreia vom şti exact ce buget va fi alocat acestui eveniment, inclusiv pentru fondurile de premiere. Pentru început, consilierul primarului ne-a dat asigurări că Primăria ne va subvenţiona cu medaliile de finisher şi tricou”, ne-a declarat Elena Fidatov, preşedinta Asociaţiei Judeţeană de Atletism Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.