Moment hilar, marţi, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, atunci când un premiu constând într-un set de cercei şi pandantiv de aur a fost oferit câştigătorului care, surprize, surprize, a fost un bărbat, preotul tulcean Adrian-Cristian Titorencu.

Pe scena Ateneului Român, Andreea Marin, Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială, a anunţat faptul că premiul pentru asistentul social al anului 2022 este un set de bijuterii pentru femei.

„Avem un premiu generos pentru asistentul social al anului, iar asistentul social al anului… Avem o problemă aici! Este un set superb din aur alb cu diamant”, a spus Andreea Marin.

Publicul a aplaudat, iar câştigătorul Adrian-Cristian Titorencu a urcat pe scenă. Momentul a fost depăşit cu eleganţă de către preot, care în discursul său a făcut o glumă legată de asemănarea dintre veşmintele preoţeşti pe care le purta şi rochia unei femei.

„În momentul în care au vrut să anunţe câştigătorul şi-au dat seama că premiul constă într-o pereche de cercei şi un pandantiv şi că este o problemă. Eu i-l voi da soţiei mele, care îl merită”, ne-a spus Adrian-Cristian Titorencu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.