Luna aprilie a început cu rezultate bune pentru Clubul Nippon Budo Sport Tulcea, care a fost reprezentat de opt sportivi la concursul de karate Kyokushin „The Lions Cup”, de la Giurgiu. Concursul s-a desfăşurat doar pe proba de Kumite individual, unde au participat 26 de cluburi din România şi unul din Republica Moldova, numărul karatiştilor care au intrat pe terenul de luptă însumând 300.

Preşedintele Nippon, sensei Nicolaie Pănuţă, spune că nivelul tehnic al competiţiei a fost unul ridicat şi punctează evoluţia frumoasă a propriilor învăţăcei.

„Un concurs frumos, foarte tehnic, cu sportivi bine pregătiţi, cu multe meciuri pe categorie. Riana Safca a avut de purtat patru meciuri până să obţină locul II, George Tranulea a luptat trei meciuri şi a obţinut bronzul, a fost o provocare destul de dificilă pentru nişte copii sub 12 ani. Am avut parte şi de o finală frumoasă între fetele noastre, Irina Gheorghiţă şi Delia Covrig, două sportive extraordinare, care fac parte şi din lotul naţional de karate Kyokushin”, ne-a declarat Nicolaie Pănuţă.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.