Florentina Romanescu, educatoare la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 Step by Step, din municipiu, este printre cei 12 premianţi ai Galei MERITO, eveniment care recunoaşte meritele dascălilor ce contribuie la transformarea educaţiei, şi se înscrie astfel în comunitatea celor 93 de profesori valoroşi ai României, recunoscuţi până acum de Romanian Business Leaders (RBL).

Miercuri seară a avut loc festivitatea de premiere a celei de-a opta ediţii a Galei „Merito”, prin care s-a dorit recunoaşterea meritelor a 12 profesori valoroşi din toată ţara, din mediul rural, comunităţi dezavantajate sau şcoli de oraş, cu performanţe deosebite. Este vorba despre profesori din învăţământul preuniversitar public, ce au fost premiaţi pentru profesionalism şi inovare în educaţie.

La clasa educatoarei Florentina Romanescu sunt 30 de copii, care pot fi văzuţi adesea prin oraş alături de mentorul lor, care îi scoate din grădiniţă de câte ori are ocazia, în ideea de a-i face să participe la diferite experienţe. Merg la bibliotecă de câte ori este ziua unui scriitor cunoscut, la muzee, la acvariu sau în parc.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.