In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 562 din 23 februarie 2023

SC CORAL IMPEX SRL, punct de lucru in Municipiul Tulcea, str. Isaccei, Bl. I 6, Sc. C, Ap. 6, Tel/Fax: 0240/510059 , in baza contractului de achizitie publica de servicii nr. 43212/08.11.2021 privind serviciului public de salubrizare – activitatile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare, incheiat cu Municipiul Tulcea si in baza Programului unitar de actiune pe anul 2023 va informeaza ca in perioada 07-18.06.2023 se vor executa servicii de dezinsectie combatere tantari pe domeniul public, curtile exterioare ale unitatilor de invatamant si  aliniament stradal zona de case.

Actiunea de dezinsectie (combatere tantari)  se va desfasura cu un numar de 4  echipe repartizate in cele 4 sectoare in perioada 07- 18.06.2023, in intervalul orar 20,00 – 06,00 in functie de conditiile meteo.

Substanta utilizata:

  • CYMINA PLUS substanta activa cypermethrin, piperonilbutoxid, tetrametrin, cu concentratia de 50 ml produs in 3 litri apa/solvent,  face parte din grupa principala 3, TP 18, avizata de Comisia Nationala pentru Produse Biocide;

MASURI DE PRIM AJUTOR RECOMANDATE DE PRODUCATOR:

Contact cu pielea: spălați cu multă apă din abundenta. Scoateti hainele contaminate. Dacă iritatia  persistă, consultați medicul.

Contact cu ochii: clătiţi  cu apă timp de cel putin 15 minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi., dacă iritarea ochilor persistă, consultați medicul.

Inhalare: scoateti pacientul in aer liber. Daca respira neregulat, adresati-va medicului.

Ingestie: apelati imediat la medic. Induceti varsaturi numai la indicatia medicului. Nu administrati niciodata nimic pe cale orala daca persoana este inconstienta.

   Rugam cetatenii Municipiului Tulcea:

  • sa evite zonele unde se efectueaza serviciile de dezinsectie.

Crescatorii de albine sunt rugati ca in perioada efectuarii serviciilor de dezinsectie sa ia toate masurile pentru protejarea familiiilor de albine, in caz contrar SC CORAL IMPEX si Primaria Municipiului Tulcea sunt absolvite de orice responsabilitate.