Maestrul coregraf Ştefan Coman a primit invitaţia din partea Ansamblului „Baladele Deltei” de a face parte din juriul festivalului-concurs „Peştişorul de Aur”. Zilele trecute, Aurelian Croitoru, directorul Ansamblului „Baladele Deltei”, ne-a declarat că a transmis această invitaţie, precizând că este firească, ţinând cont că maestru Ştefan Coman este iniţiatorul acestui festival.

Ieri, maestrul coregraf Ştefan Coman ne-a declarat că nu a luat încă o decizie, dar s-a arătat deranjat de maniera în care i-a fost transmisă invitaţia. Mai mult, Ştefan Coman încă se gândeşte dacă va participa cu Ansamblul „Doruleţul” în cadrul festivalului.

„Momentan nu am confirmat prezenţa în juriul Festivalului <<Peştişorul de Aur>>. În primul rând, textul din invitaţia pe care am primit-o nu ştiu dacă s-ar fi pretat să îl trimită, şi în al doilea rând aş fi considerat dacă aş fi fost sunat înainte, nu să facem invitaţiile prin corespondenţă, deoarece aşa se face de regulă. Încă nu am hotărât nici dacă Ansamblul <<Doruleţul>> va participa”, ne-a declarat, ieri, Ştefan Coman, fostul director al Ansamblului „Baladele Deltei”.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.