Alături de Tulcea Fest – Plaja Ciuperca şi Târgul Meşterilor Populari – Strada Unirii, zilele festive dedicate oraşului aduc şi Tulcea Street Food, în Piaţa Civică, un eveniment dedicat gastronomiei, asezonat cu spectacole la scenă, anunţă Primăria Tulcea, precizând că evenimentul este organizat exclusiv din fonduri private.

„Pentru toţi pasionaţii de goodies, foodies & good vibes: pregătiţi-vă pentru un eveniment epic de street food şi distracţie la Tulcea Street Food, ce se va desfăşura în Piaţa Civică din Tulcea între 11 şi 15 august! Festivalul va aduce delicii culinare inedite, street foodtrucks cu o varietate de preparate savuroase şi inovative, dar şi spectacole culinare live cu bucătari talentaţi ce vor pregăti mâncăruri în direct, oferindu-vă o experienţă culinară deosebită”, se precizează în anunţ.

Programul cuprinde concursuri şi show-uri culinare, inclusiv un concurs de condimente şi un concurs de mâncat ardei iute, pentru testarea abilităţilor culinare.  În zona pentru copii vor fi organizate workshopuri de creaţie unde cei mici pot explora creativitatea prin ateliere distractive.