Prejmerul a fost capitala echitaţiei pentru patru zile. Iubitorii de călărie s-au întrecut, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un concurs de sărituri peste obstacole, care a avut loc la baza hipică 163 de Plopi, unde a avut loc Finala de Criterii a Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole organizat de Federaţia Ecvestră Română.

Concursul a adus la start cei mai puternici şi ambiţioşi cai şi călăreţi. Peste 300 de iubitori de călărie au venit din toate colţurile ţării să arate că pasiunea şi munca sunt cheia succesului într-o competiţie ecvestră.

Potrivit antrenorului clubului hipic Real Racing, Ştefan Răileanu, a fost cel mai mare concurs ca participare numerică în ultimii 30 de ani.

Echipa tulceană prezentă la Prejmer a obţinut rezultate notabile, antrenorul declarându-se mândru de performanţele copiilor.

„Două locuri I la Elite Tour la probe pe un metru înălţime, dar şi pentru Finala de Criterii respectiv Copii 1 cu Andreea Pavel- cal Elena, locul şapte pe ţară, din 360 de cai, iar la Amatori 1 cu Alexandru Caragea- cal Crivăţ R, locul 13 pe ţară”, a subliniat  antrenorul.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.