Peste 60 de voluntari tulceni se reunesc şi anul acesta pentru a desfăşura campania „O facem Tulcea” pentru a aduna şi împărţi cadouri celor ce au nevoie. Perioada campaniei se desfăşoară în perioada 6 – 22 decembrie, la iglul care va fi amplasat în Piaţa Civică.

Donaţiile adunate vor fi transformate în cadouri de Crăciun ce vor ajunge la copii din medii defavorizate. Campania a luat naştere în urmă cu 4 ani, fiind o iniţiativă care se desfăşoară în mai multe judeţe din România. Şi în acest an Primăria Municipiului Tulcea este partenerului principal a iniţiativei pe care tinerii o susţin. Organizatorii susţin că instituţia reprezintă cel mai important ajutor al campaniei.

Liderii ediţiei trecute, Alesia Ioana Mocanu şi Maria Marin, au devenit mentori pentru liderii de anul acesta.

„Anul acesta vom avea o abordare cât mai largă, deoarece noi anul viitor vom merge la facultate şi am vrut să luăm alături de noi anumiţi lideri care se pot ocupa fizic de task-uri, să poată să intre în spiritul de leadership şi noi îi ghidăm în acest proces. Liderii de oraş al acestei campanii sunt Andreea Penuş la Liceul de Arte <<George Georgescu>>, Teodora Anghel la  Liceul Tehnologic Agricol <<Nicolae Cornăţeanu>>,  Andreea Androne la Liceul <<Brad Segal>> şi Herţea Maria la Colegiul Dobrogean <<Spiru Haret>>”, ne-a declarat Alesia Mocanu.

Recrutările de voluntari nu s-au terminat şi oricine doreşte, indiferent de vârstă, este încurajat să se alăture cauzei.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.