Momentul mult aşteptat de aprindere a iluminatului festiv de Crăciun la Tulcea, amânat din cauza viscolului, va avea loc astăzi, la ora 16.30, în Piaţa Civică, urmat de un moment artistic pregătit de artiştii de la Baladele Deltei care vor încânta spectatorii cu melodii internaţionale şi colinde specifice sărbătorilor de iarnă. Tot astăzi, tulcenii prezenţi la eveniment vor primi cadouri simbolice de la Moş Nicolae.

În ceea ce priveşte programul artistic, în perioada 18 – 22 decembrie, elevii Liceului de Artă vor desfăşura în Piaţa Civică momente artistice şi ateliere, iar pe data de 20 decembrie, dansatorii de la Let’s Go Dance vor susţine un spectacol. Primăria Tulcea a invitat şcolile să se alăture momentelor dedicate sărbătorilor de iarnă.

„Acum lucrăm la un program artistic pe toată perioada târgului, dar nu-l avem finalizat. Am făcut o comunicare cu directorii de şcoli şi grădiniţe, am luat legătura şi cu corurile şcolilor, dar şi cu cluburile de dans”, ne-a declarat  Simona Donose, consilierul primarului pe probleme de Patrimoniu Local.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.