În ciuda vremii ploioase şi reci, în primul weekend al Târgului de Crăciun din municipiu, tulcenii au dat năvală, iar în faţa tarabelor cu produse alimentare s-au format cozi.

Târgul de Crăciun din Tulcea deschis în Piaţa Civică are 22 de căsuţe, însă marţi seara nu toate erau ocupate. Oferta este diversă: preparate culinare tradiţionale, o zonă cu mâncare preparată pe loc, produse apicole, dulciuri şi prăjituri, precum şi produse  nealimentare destinate cadourilor  specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel, cei ce vor să cumpere cadouri pentru cei dragi din târg pot opta pentru obiecte handmade, jucării, produse cosmetice, articole de îmbrăcăminte sau încălţăminte şi suveniruri tradiţionale. Producătorii prezenţi la târgul de Crăciun sunt din judeţul Tulcea, dar şi din alte judeţe din ţară.

În ceea ce priveşte preţurile, şi acestea sunt în „spiritul sărbătorilor”: 7 – 12 lei vinul fiert, o turtă dulce începe de la 7 lei, iar pentru a mânca ceva trebuie să scoţi din buzunar cel puţin 25 de lei.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.