Încep lucrările de modernizare a Grădiniţei „Dumbrava Minunată”, iar cei 250 de copii arondaţi vor fi relocaţi la Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornăţeanu” şi la grădiniţa din Cartierul Lotizare. Hrana copiilor urmează să fie gătită la cantina municipală şi transportată cu maşina autorizată a Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea, conform unui proiect de hotărâre aprobat săptămâna trecută de către consilierii locali.

„Grădiniţa Dumbrava Minunată intră în reabilitare, iar copiii grădiniţei se mută o parte dintre ei la Liceul <<Nicolae Cornăţeanu>>, şi o parte la grădiniţa din Cartierul Lotizare. Noi, Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială, prin cantina municipală, venim în sprijinul grădiniţei şi a copiilor, punând la dispoziţie baza noastră materială, adică tot ce avem în cantină, echipamente şi maşina auto-rizată. Mâncarea se va găti în incinta cantinei şi va fi transportată cu maşina autorizată sanitar veterinar. Bucătarii vor fi cei de la grădiniţă”, a declarat directoarea Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială (DAPS) Tulcea, Ştefana Zibileanu, în timpul şedinţei de plen.

Luna trecută, viceprimarul George Şinghi a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de modernizare a Grădiniţei „Dumbrava Minunată”, termenul de execuţie al lucrărilor fiind de 13 luni.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.