Trei unităţi de învăţământ din judeţul Tulcea au urcat pe prima treaptă a podiumului în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalul Judeţean ,,Teatru, Artă şi Pasiune”, ce a avut loc sâmbăta trecută la Casa de cultură „Grigore Kiazim” din Măcin. Festivalul a fost organizat de Clubul Copiilor Măcin, fiind coordonat de profesoara Doina Evduh.

În cadrul festivalului au participat un număr de 40 de echipe din judeţele Tulcea, Ialomiţa şi Buzău, câştigătorii fiind răsplătiţi cu premii constând în diplome şi cupe.

Concursul a avut trei secţiuni, dramaturgie, monolog şi poezie. Fiecare secţiune a fost evaluată pe nivelurile primar, gimnazial şi liceal. Juriul a fost format din directorul Clubul Copiilor Măcin, Adina Comşa, directorul Liceul Tehnologic Măcin, prof. Viorica Barbato, prof. Ana-Mihaela Dobrescu, prof. Alexandrina Mocanu şi prof. Ionel Retea.

Astfel, premiul I la dramaturgie, categoria primar, a fost obţinut de „Micile Talente” de la Clubul Copiilor Măcin. Tot premiul I a fost obţinut de Trupa „Rostogol” de la Şcoala Gimnazială Casimcea la dramaturgie, categoria gimnaziu. De asemenea, locul I a fost câştigat şi de Trupa „Trubadurii” de la Liceul „Gheorghe Munteanu Murgoci” Măcin, la aceeaşi secţiune, la nivel liceal. Marele trofeu a fost câştigat de Studioul de teatru  Buzău.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.